Раците трябва да бъдат много предпазливи днес. Вижте какво още

...
 Раците трябва да бъдат много предпазливи днес. Вижте какво още
Коментари Харесай

Раците трябва да бъдат много предпазливи днес

 

Раците би трябвало да бъдат доста внимателни през днешния ден. Вижте какво още вещаят звездите за вас в днешния ден.
Овен
Сутринта и денем е най-добре да се захванете с дреболии, за които през другото време не Ви е достигало време. Това е комфортен миг да въведете ред на работното си място, както и да потърсите недостигащите потребни сведения в Интернет. В края на деня ще стане двойно по-важно за Вас държанието на колегата, спътника в живота, клиента или началника. Ако сте родени през март, Вашите връзки може да одобряват непредвидим поврат. Спонтанният протест против разпоредбите и условностите ще приключи зле най-много за Вас.
Телец
Нима са Ви разлюбили? Днес всички обстоятелства ще крещят за това и просто ще бъде невероятно, да не им повярвате. Впрочем, не бързайте да вършиме заключения! Възможно Вашата половинка да има някакви неприятности и просто да не и е до Вас точно в този момент. Скоро всичко ще се подреди по различен начи, ще се промени, и ще се убедите, че сте се заблуждавали.
Близнаци
Този ден може да се охарактеризира със стремглав полет в кариерата. По-доверителни, отзивчиви и обещаващи могат да станат връзките Ви с представители на властта, закона, или с известни и известни персони. В същото време не очаквайте от ориста повече, в сравнение с може да Ви даде. Разберете, че триумфите Ви ще се дължат на минали заслуги, които в близко бъдеще може да се окажат неактуални. Постарайте се да да вземете каквото можете от предишното, само че не забравяйте, че може да Ви чака напълно различен живот, който не наподобява на днешния.
Рак
Раците би трябвало да бъдат доста внимателни: през този ден представителите на знака доста рискуват да изгубят, и то заради личното си нехайство. Във всяка работа е нужно нараснало внимание и точност, само че това изключително мощно се отнася за тези, които имат работа със комплицирана техника, остри принадлежности и транспортни средства. За благополучие през този ден околните хора няма да Ви основават спомагателни усложнения. Личните връзки ще се подреждат доста хармонично, а разправии са малко евентуални. Вечерта е извънредно подобаваща за отмора в къщи.
Лъв
Чак до вечерта ще се резервира риска да се забъркате в обкръжаващата Ви конюнктура и да приемете фикс-идеите за реалност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съдружници, сътрудници и съидейници. Ако сте родени през средата на август, вероятността за илюзия и самозаблуда за Вас е доста огромна. Играта на въображението си е по-добре да употребявате в работа с креативен темперамент. При осъществяване на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетривиално решение, а и дарба да спазвате самостоятелен график. Всички публични действия е добре да отложите за идващия ден.
Дева
Днес Вашият обичан човек доста забавно ще Ви споделя за неща, които безусловно не Ви интересуват и то до последна степен безинтересни, че дори ще се учудите, разбирайки, че това са неща, за които може да се научи нещо без отвръщение.И за какво Вашата половинка не Ви е била в миналото преподавател?
Везни
Голяма е вероятността, през днешния ден да объркате любовта с деликатност. Ще чувствате удивителна топлина в душата си, а название на това свое възприятие ще Ви бъде мъчно да изберете… Само че е просто належащо да го извършите, въпреки и единствено да разберете, по какъв начин да живеете по-нататък, а и какво ще стане с зародилите усеща.
Скорпион
Много Ви върви във всичко, което е обвързвано с пари. Само че по другите въпроси нещата стоят не толкоз ослепително. Неочаквано и по неразбираеми аргументи ще стартират да се скапват връзките Ви с деловото обграждане.. По-късно ще се обясни, че провинен за всичките Ви проблеми са Вашите недоброжелатели, разпространяващи лъжлива информация. Ще се окаже, че и общуването с околните Ви е комплицирано, а това ще се отразява на Вашата самонадеяност и концентриране върху своите ползи. Непрекъснато Ви приканват, да помислите и за другите, а това Ви дрезни неимоверно доста. Нещата може да стигнат до оглушителен скандал.
Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение – те са мимолетни, колкото и да са приятни.
Козирог
Днес непрекъснато ще Ви се желае да давате препоръки на своя обичан човек. Те няма да са постоянно уместни и скъпи, само че пък и Вие надалеч не постоянно ще разбирате това. Постарайте се да извършите всичко допустимо, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка.
Водолей
Не се отнасяйте през днешния ден прекомерно съществено към ставащото. Гледайте на света, на събитията в него, а и на Вашия обичан човек, със здрава доза подигравка. Иначе рискувате да си трупнете на главата толкоз проблеми, че след това сума време ще се наложи да ги оправяте.
Риби
Днес няма да Ви остане време за душевни терзания, прекарване за неудачни персонални начинания и безредици за безпътния обичан човек. Звездите нямат никаква визия, с какво може да сте толкоз заети, само че фактът си остава факт. И не най-неприятния, в действителност.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР